Afișez 1–16 din 37 de rezultate

Adauga la preferate
Adauga la preferate

Cocktail Baits (pop-up)

24,00 lei

“Bile de cocktail” sunt fabricate din 4 “Clustere” montate pe un singur fir de “Stack-uri de Corn” și au fost un succes uriaș de când am lansat-o la sfârșitul anului 2013 și am fost rugat de catre clienti sa creez mai multe combinatii ceea ce sa dovedit o idee foarte buna

Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate

Cuburi

38,00 lei

Eu și echipa de la Evo am vrut să scoată o momeală care nu poate fi folosită doar ca o momeală de bază foarte eficientă și ceva care este rar folosit în pescuitul modern de crap, ci o momeală care ar putea fi folosită în mod eficient ca momeală de suprafață. Designul Cuburilor a luat toate acestea în considerare în timpul designului. Acesta poate fi atașat direct la un cârlig și cu ajutorul unor margele de cârlig poate fi montat pe coada cârligului și linia liberă aruncată în hrana crapului. Culoarea brună este perfectă pentru a pescui cu mixere sau peleți, iar albul alb sau murdar poate fi pescuit cu bucati de pâine … Știm cu toții cât de mult crapului îi place pâinea! Cuburile sunt fabricate din același plastic super-plastic de calitate superioară celei din boabe de porumb și bilele de porumb. Ele sunt foarte plutitoare si pot lua arome. Ele sunt 20mm x 20mm x 20mm, deci sunt o momeală mare numită în mod obișnuit “Donkey Chokers”. Acestea pot fi ușor tăiate și personalizate la orice dimensiune sau formă dorită, oferindu-vă posibilitatea de a face ceva diferit, care vă poate da marginea și de a face un pescuit foarte speciale de zile!

Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate

Dopuri de porumb – XL

38,00 lei

“Prelungire de porumb” este fabricat din plasticul nostru unic de calitate super-moale. Bobul este pliabil și poate să ia arome. Dati o gaură de 6 mm în momeala aleasă (Boiles, Alune tigrate sau Pop-up etc.) Apoi, pur și simplu introduceți tubul în momeală, aceasta va face momeala mai atractiva, de asemenea, “Sfat” momeala va avea o atractie  vizuală maximă!
Se pot adăuga și alte clustere pentru a face momeala mai colorata. Se amestecă și se potrivesc culorile pentru efectul maxim.

14 BUC /CUTIE

Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate

Dopuri de Porumb (pop-up)

19,00 lei

“Plugul de porumb” este fabricat din acelasi material moale de calitate alimentara ca si sarele de porumb. Ele sunt pline de flăcări și pot lua pe arome. Pentru a le folosi, forați o gaură de 6 mm în momeala aleasă și introduceți tubul. Dacă le-ați tăiat off spălați-l apoi mai ușor de a adăuga una dintre clipuri de momeală în afara apoi atașați la cârlig. Folosind Plugurile noastre de porumb vom face momeala mai plină de viață și de asemenea “Tip Off” oferind atracție maximă vizuală, puteți adăuga și alte clustere pentru a distruge schița momeală și pentru a amesteca și potrivi culorile pentru o prezentare de momeală unică. Ele sunt disponibile în 7 culori populare Glow, roz, alb, galben, portocaliu, verde și negru. Există 6 dopuri de porumb în cutie și sunt de asemenea disponibile într-un pachet vrac.

Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate

Dumb Bell Bait

18,75 lei

(The Dumb Bell System DBS) Această formă a dus la prinderea multor crapi de-a lungul anilor, forma actuală a momelei și modul în care acționează în interiorul gurii crapului odată aspirată o face foarte eficienta. Deoarece nu este o formă obișnuită, adică rotundă, momeala se învârte în jurul gurii și face mult mai greu pentru ca peștele să se scurgă fără să se prindă. Am proiectat DBS cu o gaura in partea de sus si de jos, pentru a le permite sa fie folosite impreuna cu Maggot Ball Clusters. Pur și simplu adăugați 2 clustere la bucla făcută pentru oprirea părului și trageți bine, gaura din partea inferioară poate fi utilizată pentru a fixa un boiles pentru a echilibra momeala în funcție de necesități. Adăugarea clusterelor în partea de sus a DBS oferă o prezentare totală a momelii pe care crapul nu a mai văzut-o înainte. Am adăugat, de asemenea, un slot de oprire a părului de pe partea de momeală, astfel încât să poată fi folosit lateral fie pe boiles, fie pe cont propriu pentru o altă prezentare. DBS este fabricat din plasticul nostru unic de calitate super-moale și este plin de culori și acceptă ușor arome.

Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate

Evo Corn Aligners

18,75 lei

Alinierele de porumb sunt un produs pe care l-am dezvoltat pentru o lungă perioadă de timp, am vrut să producem o momeală care ar putea fi folosită atât ca momeală de fund cât și ca momeală Zig.

Ideea cu Corn Aligners este că ele pot fi atașate direct la coapsa cârligului dvs., dacă este necesar, puteți adăuga o margine de cârlig pe ambele părți pentru a le ține la locul lor dacă aruncați distanțe lungi.

Arborele flexibil este proiectat cu mișcare în minte, odată atașat la cârligul dvs., porumbul are mișcare în toate direcțiile datorită materialului moale al arborelui. De asemenea, puteți adăuga până la 4 grupuri pe arborele cu ajutorul unui ac de mușchii închis.

Acest lucru oferă combinații de culori nelimitate pentru prezentarea dvs.!

Materialul alinierelor de porumb este foarte plin de flăcări și poate lua arome, astfel încât să le puteți înmui în arome preferate.

Ele sunt disponibile în toate cele 8 culori preferate: –

Roșu, alb, verde, roz, strălucire, galben, portocaliu și negru. Veți primi 6 Aligneri de porumb pe pachet.

Perfect pentru a fi folosit cu noul nostru Swing 360 Rig!

Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate

Hair Stop

10,00 lei

Ele vin în 2 dimensiuni de 6mm și 8mm și obțineți câte un manșon pentru fiecare pachet. Acestea vin în 6 culori roșu, alb, roz, galben, strălucire și negru și sunt perfecte pentru a fi utilizate împreună cu grupurile noastre, în cazul în care ați răsturnat boilies, deoarece acestea pot rezista unei lungi distribuții puternice fără a ieși.

Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate
Adauga la preferate

Maggot Ball ‘Ball Baits’ (pop-up)

30,00 lei

Extrem de populara “Baituri cu bile” realizate din 6 “Clustere” au fost un mare succes de cand am lansat-o la sfarsitul anului 2013 si am fost intrebati de mai multe ori pentru culori specifice de catre diverse persoane. Așa că am adăugat și mai multe variante de culoare la gamă. Știm că nu numai că fiecare pescar are propria lor preferință personală, dar și ape diferite, pentru a răspunde diferitelor culori și în momente diferite ale anului. “Momeala cu bile”

Adauga la preferate
Adauga la preferate